Panziónkban 2–20 fős csoportok részére tudunk kényelmes szállást biztosítani . Kétszintes faházaink berendezésénél igyekeztünk mindenre gondolni: az emeleten található a 3–4 ágyas háló, földszinten az ebédlő és a felszerelt főzőfülke, valamint házanként egy hűtőszekrény kapott helyet. Továbbá korszerű tisztálkodó, angolvécés illemhely, hideg-melegvizes zuhanyzó áll vendégeink rendelkezésére.
    Vendégeink választhatják akár a kisebb, két személy elhelyezésére alkalmas faházainkat is, amelyek nem tartalmaznak sütő-főző helyiséget, de a saját fürdőszoba, valamint a hűtőszekrény ezekben is kötelező alaptartozék.
    Továbbá említést kell tennünk a panziónk udvarára épített szúnyogvédett filagóriáról, amelyet kedvükre használhatnak vendégeink a meleg nyári estéken.
    Külön kérésre akár teljes konyhai ellátást is tudunk biztosítani. Ételeink a hagyományos deltai és erdélyi konyha receptjei alapján készülnek. A Duna-deltában csónak nélkül nem lehet messzire jutni, ezért cégünk saját csónakjait állítja vendégei rendelkezésére. Ezek után már nem kell mással törődnie, mint hogy felfedezőútra indul a nádfalak és csillogó vizek végtelen birodalmába...